Merkfabrikanten

Efficiënte presentaties voor fabrikanten van diverse producten zoals:

Raambekleding - LVT/PVC vloeren - laminaat - huis tuin en keuken artikelen – witgoed -huis elektronica tuingereedschappen – voedingsmiddelen – bedden

Packson

Packson is gespecialiseerd in winkelpresentaties, instore communicatie, functionele displays, stalenwaaiers, staalmappen en verpakkingsdrukwerk. We hebben alles zelf in huis: creatieve en technische specialisten en een moderne productielocatie in Torun, Poland.

Functionele winkelpresentaties, displays en instore communicatie

We vertalen uw concepten en ontwerpen naar functionele displays en instore communicatie. Onze creatieve specialisten denken graag mee over de details. Daarna gaat een van onze technische specialisten aan de slag met de juiste technieken en materialen. Helemaal tevreden over het voorstel? Dan starten we direct met de productie. Natuurlijk denken we ook mee met verpakking en logistiek.

Partner in productie en plaatsing

Reclamebureaus zijn bij ons aan het goede adres voor de productie van displays en plaatsing op locatie. Door onze ervaring met het ontwerpen, produceren en monteren van allerlei soorten winkelpresentaties en display en totale shop in shop concepten zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden. Onze kennis, ervaring en materialen kunnen we snel en flexibel inspelen op uw wensen.

Best value displays & samples

Wij realiseren voor onze klanten de meest diverse displays en presentatiemiddelen. Tegen de scherpste prijzen. Uw kwaliteitseisen vertalen wij naar functionele displays en winkelpresentaties.
Tegen elk budget en met de juiste uitstraling. Neem contact met ons op voor verdere informatie.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over de mogelijkheden?
We maken graag een afspraak bij u of in onze showroom.

Contact

Onze producten